Wear & Care

Holdningsfremmende klær fra BestPosture gir støtte til ryggen og nakken og holder deg rank. Den innovative teknologien i våre t-sjorter minner deg om å trekke skuldrene tilbake slik at du får den optimale sunne og flotte kroppsholdningen. Det føles ikke stivt mot ryggen, men bare som en behagelig påminnelse om å trekke skuldrene tilbake og stå rank. Etterhvert som din kroppsholdning blir bedre vil påminnelsene tilvarende bli færre for tilslutt å forsvinne.

 

Hvis det føles ubehagelig å ha tøyet ditt på, bør du sannsynligvis trekke skuldrene lengere tilbake. Hvis du fremdeles føler irritasjon, så er det sannsynlig at størrelsen er gal. Hvis du ikke kan merke nogen forskjell fra din holdningsfremmende t-skjorte til en alminnelig t-skjorte så har du enten allerede en helt korrekt kroppsholdning eller også har du valgt en for stor størrelse. Har du spesifikke ryggproblemer og er i tvil om du kan bruke holdningsfremmende klær så snak med legen din og få hans/hennes mening.

 

For å vedlikeholde klærne best mulig skal det vaskes ved 30 grader og det skal ikke tørkes i tørketrommel. Hvis du ønsker å stryke din holdningsfremmende t-skjorte skal du snu vrangen ut og stryke på innstilling 2 for bomull og silke. Damp ikke på området nær den elastiske membranen.

 

Når du først begynner å bruke holdningsfremmende tøy er det viktig å lytte til kroppen. Noen bruker tøyet 24 timer i døgnet mens andre bruker det annnenhver dag eller kanskje kun en time om dagen. Uansett ditt behov, så vil holdningssfremmende klær fra BestPosture støtte ryggen din og gi deg en korrekt kroppsholdning med alle de tilhørende estetiske og sunnhetsmessige fordelene.